Kantoorruimte verhuren

Uw kantoorruimte verhuren zonder courtage af te staan? Goedkope Kantoorruimte heeft eind 2021 haar website vernieuwd. Wij hebben de website niet alleen in een nieuw jasje gestoken, maar ook belangrijke functionaliteiten toegevoegd en verder geoptimaliseerd. 

Wat doen wij?

Wij richten ons volledig op de zichtbaarheid en het gebruikersgemak, zodat u enkel en alleen de aanvragen hoeft af te afhandelen. U bent tenslotte de expert van uw eigen locatie. Geen no-cure no-pay constructies meer, maar een transparante samenwerking waarin wij elkaar versterken. Een werkwijze die past bij deze tijd.

Inhoud: kantoorruimte verhuren

De wijzigingen

Om nog succesvoller te zijn in de verhuur van uw kantoorruimte en daarbij onderscheidend te zijn, hebben wij een groot aantal wijzigingen doorgevoerd. Hieronder staan de belangrijkste wijzigingen.

Verhuur kantoorruimte Nederland

Dashboard verhuurder

Het dashboard is helemaal vernieuwd. In het verleden kon u zelf de locaties, die u wilde verhuren, toevoegen en wijzigen. Dit is nu niet meer mogelijk, omdat wij alles handmatig optimaliseren. Het nieuwe dashboard is volledig gericht op de verhuurder. Hieronder staat de belangrijkste informatie die in uw dashboard terug is te vinden. 

Kantoorruimte verhuren; dashboard goedkope kantoorruimte

De verhuurderpakketten

Vandaag nog uw kantoorruimte verhuren? Of u nu enkel uw flexplek wilt verhuren of u wilt uw volledige portfolio aanbieden. Voor elke verhuurder hebben wij een passend pakket. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten en wij doen een aanbod op maat. Als verhuurder heeft u de keuze uit drie verschillende pakketten. Wij bieden een basis- een standaard- en een premium pakket. 

Basis

Zichtbaar
250 per locatie
 • Onbeperkt leads per maand
 • Direct contact met huurders
 • Geen courtage per contract

Standaard

Tot 10 locaties
175 per maand
 • Onbeperkt leads per maand
 • Geen courtage per contract
 • Veel extra exposure

Premium

Onbeperkt
350 per maand
 • Onbeperkt leads per maand
 • Inclusief SEO pakket
 • Maximaal exposure

Extra zichtbaar zijn

U wilt als verhuurder van kantoorruimte er voor zorgen dat uw locatie een goede bezetting heeft. Om dit te bereiken moet uw locatie courant en aantrekkelijk zijn. Vervolgens dient het goed vindbaar te zijn voor de ondernemer die zich oriënteert op kantoorruimte, maar hoe bereikt u deze potentiële huurder? 

Uw doelgroep bereiken

De meest efficiënte manier is het internet. Iedereen heeft een mobiel of laptop en zoekt online. Om uw doelgroep te bereiken is het daarom noodzakelijk dat u online voldoende zichtbaar bent. Daarvoor zijn speciaal onderstaande SEO pakketten samengesteld waarmee u gegarandeerd de huurder beriekt. Niet alleen via onze site, maar u heeft zelfs de mogelijkheid om uw eigen website, lokaal, beter te laten ranken. Waarom veel betalen voor bijvoorbeeld Adwords, terwijl u tegen veel lagere kosten betere resultaten kan boeken.

SEO

pakket
600 per jaar
 • Do-follow link(s) eigen website
 • Plaatsen van 1 blogpost
 • Inclusief 1 basis listing
Populair

TOP

Listing
450 per jaar
 • Bovenaan pagina plaats
 • Zichtbaar op landingspagina
 • Flexibel koppelen aan object

SEO

Maatwerk
Variabel per jaar
 • Do-follow link op homepage
 • Extra blogs publiceren
 • Maximaal exposure

Wat bespaart u precies?

Bij een no-cure no-pay samenwerking is de fee gebaseerd op een percentage van de jaarlijkse huursom. Dit percentage ligt tussen de 10-15%. Stel de huursom is €40.000,- per jaar, dan betaalt u voor €4.000,- voor de bemiddeling.  

Stel; u biedt 10 locaties aan, kiest voor 2 Top-listings en het SEO pakket. Dan kunt u hieronder zien wat u bij ons betaalt en wat u op no-cure no-pay basis betaalt. 

Jaarlijkse kosten standaardpakket+
Aantal locaties 10 1
Standaardpakket €1.999 €199
SEO pakket €600 €60
2 Top-listings €900 €90
Totale kosten €3.499 €349
Uw voordeel als verhuurder
 Kosten no-cure no-pay: 1 locatie €4.000
 U betaalt bij ons €3.499
1 locatie verhuurd (winst) €501
2 locaties verhuurd  (winst) €4.501
3 locaties verhuurd (winst) €8.501

Meest gestelde vragen

Nee, dat kan niet. Niet omdat wij u die keuze niet willen bieden, maar omdat het simpelweg niet nodig is. De potentiële huurder gaat rechtstreeks via Goedkope Kantoorruimte naar uw site. Op uw site staan alle mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat er interesse wordt gewekt en dat de huurder u bezoekt. Waarom veel betalen als het niet nodig is. 

Als een huurder interesse heeft in uw locatie, dan heeft hij/zij de mogelijkheid om een aanvraag te versturen. Deze aanvraag wordt rechtstreeks naar u verstuurd. Wij bieden deze optie omdat er mensen zijn het prettig vinden om per mail contact te hebben. Het nadeel is echter dat u als verhuurder snel moet reageren, aangezien op dat moment de interesse is gewekt. De conversie ligt lager per mail, dan een lead per mail of per doorverwijzing naar uw site. 

Ja dat kan, maar wij voegen enkel de locatie toe. Dus biedt u op de locatie kantoorruimte en flexplekken dan noemen wij dit op de detail pagina. Daarnaast wordt uw locatie getoond in de categorie flexplekken, kantoorruimte en ook op de verschillende landingspagina’s. Hierdoor blijft u maximaal zichtbaar. 

Dat is tweeledig. U bent de verhuurder en de expert van uw eigen locatie(s). Alle specifieke informatie is terug te vinden op uw site en daar is de huurder bij gebaat en hierdoor is de kans op een conversie is het grootst. Daarnaast profiteert u van onze hoge autoriteit. Hierdoor gaat uw eigen website lokaal beter ranken. Dat houdt in dat uw eigen site hoger in de zoekresultaten komt te staan, waardoor het aantal bezoekers toeneemt. Belangrijk is dan wel dat u een Do-follow link krijgt. Deze zit standaard in het SEO pakket.

Voor alle pakketen, m.u.v. het basispakket, wordt uw telefoonnummer op de objecten detailpagina getoond. Hierdoor is de huurder in staat om direct telefonisch contact met u op te nemen. Door deze korte lijntje bent u in staat om de huurder direct te helpen. Hiermee vergroot u de kans aanzienlijk om de lead om te zetten naar een huurovereenkomst. 

De meeste verhuurders werken op no-cure no-pay basis. Dat houdt in dat ze, bij een succesvolle plaatsing een fee ontvangen. Dat lijkt heel mooi, echter geeft dit ook veel ruis in de samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan het vaststellen van wie verantwoordelijk is voor de plaatsing. Of de bemiddelaar belooft dingen die u als verhuurder niet waar kan maken. Hierdoor is de kans groot dat je tegenover elkaar komt te staan i.p.v. naast elkaar. Wilt u succesvol zijn? Dan moeten wij elkaar versterken en niet tegenwerken. Niet onbelangrijk; de kosten liggen, middels onze samenwerking, vele malen lager.

Waarom kiest u voor ons?

Waarom kiest u als verhuurder van kantoorruimte voor ons? Hieronder de voordelen in een notendop.

Hulp nodig?

Hoe kan ik mijn aanvraag het beste versturen?

Wij adviseren u de aanvraag te versturen door het contactformulier bij het betreffende object in te vullen. Zo weet de aanbieder direct in welk object u interesse heeft en kan u daardoor beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over een specifieke locatie?

Aan de rechterzijde bij ieder object vindt u de optie om direct contact op te nemen met de verhuurder. U kunt op het telefoonnummer klikken om te bellen of u kunt een vraag toevoegen in het contactformulier.

Bent u in meerdere locaties geïnteresseerd?

Dan kunt u het beste gebruik maken van de optie ‘’Favorieten’’. U voegt de objecten van uw keuze toe aan uw favorieten. Bent u klaar? Ga dan naar de Favorieten. U heeft nu nog de mogelijkheid om per object een extra opmerking toe te voegen. Vervolgens verstuurt u de aanvragen en u ontvangt zelf een kopie in uw mail.

Heeft u een specifieke zoekvraag?

Wilt u bijvoorbeeld meerdere locaties tegelijk huren of zoekt u een locatie groter dan 250 m² Neem dan contact op via onze contact pagina. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. Wij gaan dan samen met u aan de slag om  een passende oplossing te vinden.

Wij proberen de kantoren die wij verhuren zo duidelijk mogelijk te presenteren aan u als huurder. Daarom kiest Goedkope Kantoorruimte er voor om de lijntjes tussen u en de verhuurder kort te houden. Via de contactformulieren bij de objecten vraagt u meer informatie of een bezichtiging aan.

Aan de rechterzijde bij ieder object vindt u de optie om direct contact op te nemen met de verhuurder. U kunt op het telefoonnummer klikken om te bellen of u kunt een vraag toevoegen in het contactformulier.

Dan kunt u het beste gebruik maken van de optie ‘’Favorieten’’. U voegt de objecten van uw keuze toe aan uw favorieten. Bent u klaar? Ga dan naar de Favorieten. U heeft nu nog de mogelijkheid om per object een extra opmerking toe te voegen. Vervolgens verstuurt u de aanvragen en u ontvangt zelf een kopie in uw mail.

Wilt u bijvoorbeeld meerdere locaties tegelijk huren of zoekt u een locatie groter dan 250 m² Neem dan contact op via onze contact pagina. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. Wij gaan dan samen met u aan de slag om  een passende oplossing te vinden.

Verwijderd uit uw favorieten.