Kantoorruimte & flexplek Utrecht

Kantoorruimte Utrecht; waarom juist een flexplek of kantoorruimte huren in Utrecht? Ten eerste ligt de economische groei van Utrecht ligt al jaren boven het landelijk gemiddelde. Door het hoge vertrouwen neemt het aantal bedrijven in deze regio nog steeds toe. Daarnaast worden er veel kantoorruimtes in Utrecht geschikt gemaakt voor de verhuur van flexplekken. Hierdoor blijven meer studenten en ZZP-ers in Utrecht.

Ontwikkelingen Utrecht

Ten tweede blijft Utrecht, door haar goede bereikbaarheid, de perfecte locatie om uw kantoor te vestigen. Het openbare vervoer is een zeer goede optie. Zeker als uw klanten verspreid zitten over Nederland. Daarnaast is Utrecht een echte studentenstad. Hierdoor heeft u de beschikking over hoogopgeleid personeel dat leergierig, maar ook nog betaalbaar is. Vestigt u zich liever net buiten Utrecht? Dan vindt u ook kantoorruimte in IJsselstein.

Goedkope Kantoorruimte

Wij bieden in Utrecht kantoorruimte aan in alle categorieën. Van goedkope antikraak tot flexibele ‘full service’ oplossingen. Dus zoekt u; een kantoor, flexplek, kantoorruimte, werkplek of een virtueel kantoor in Utrecht? Dan bent u bij Goedkope Kantoorruimte aan het juiste adres.

Bent u een aanbieder?

Bent u in het bezit van een enkele locatie of een complete vastgoedportefeuille en wilt u deze graag aanbieden? Dan is dat uiteraard mogelijk. Met onze verschillende pakketten hebben wij een breed scala aan mogelijkheden. Wij brengen de huurder direct met u in contact. Dit bespaart kosten en verhoogd conversie.

Flexplek Utrecht

Flexplek Utrecht; bent u net afgestudeerd en op zoek naar een kleine goedkope kantoorruimte? U kan een flexplek huren bij Utrecht centraal station of aan de leidsche rijn. Tegenwoordig worden er verschillende flexwerkplekken in Utrecht aangeboden, zoals; dedicated desk, coworking space of een eigen kantoor. U kan er voor kiezen om een vaste flexplek te huren of een flexibele werkplek. Wanneer u er voor kiest om een variabele flexplek te huren in Utrecht, dan betaalt u enkel bij gebruik. Het risico wat u loopt is dat er bijvoorbeeld voor die dag geen flexplek beschikbaar is. 

Flexwerk abonnement 

Werkt u de ene week in Utrecht, maar moet u de week daarop klanten ontvangen op uw flexplek in Den Haag? Dan is het mogelijk om een abonnement af te sluiten waarbij u toegang krijgt tot verschillende flexplekken verspreid door het hele land. Dus bent u op zoek naar een flexibele werkplek in Utrecht? Neem dan direct contact op de verhuurder van de locatie. Wel zo gemakkelijk.

Utrecht – Le Mirage

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 12
 • Gelegen in Business Center Le Mirage
 • Full-service verhuurder

Utrecht – Stadsplateau

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 14
 • De centraalste locatie van Nederland
 • Een eigen WoW! programma

Utrecht - Stadsplateau

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 8
 • Het betreft een nieuwbouw locatie
 • Full-service verhuurder

Kantoor huren Utrecht

Vandaag nog een kantoor huren in Utrecht? In de binnenstad, het buitengebied of in een aanliggende plaats als; Nieuwegein, Bilthoven of Breukelen? Dat kan via Goedkope Kantoorruimte. Wij bieden verschillende kantoren in Utrecht aan, die u kunt huren. U heeft de keuze uit een eigen kantoorgebouw, een aparte kantoorunit, antikraak of een verdieping in een kantoorpand.

Direct contact met verhuurder

Doordat wij u direct in contact brengen met de verhuurders zijn de lijntjes kort en kunt u vandaag nog een bezichtiging inplannen. Dus heeft u vragen over een kantoorruimte in Utrecht? Neem dan contact op met de verhuurder. Dit kan zowel per mail als per telefoon. Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u toch liever een virtueel kantoor huren? Neem dan gerust contact op met Goedkope Kantoorruimte. Wij helpen u bij het selecteren van de meest geschikte optie.

Hilversum – Olympia

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 10
 • Een toonaangevend businesscenter
 • Full-service verhuurder

Utrecht – Stadsplateau

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 14
 • De centraalste locatie van Nederland
 • Een eigen WoW! programma

Utrecht - Stadsplateau

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 8
 • Het betreft een nieuwbouw locatie
 • Full-service verhuurder

Populaire flex- en kantoorlocaties in Utrecht

Utrecht is een fijne stad om zaken te doen. Het biedt veel mogelijkheden en ligt centraal in Nederland. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijk om andere delen van het land te bereiken. Maar wat zijn de beste locaties voor een kantoor in Utrecht?

De binnenstad biedt veel mogelijkheden voor bedrijven en is tevens centraal gelegen. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijk om andere delen van het land te bereiken. Een ander mooi aspect van het stadscentrum is dat er veel verschillende soorten kantoorruimte beschikbaar zijn, van kleine flexplekken tot grote kantoorruimtes.

Kantoorruimte op het Science Park is erg populair vanwege de ligging en de vele flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Een kantoorruimte huren op het Science Park is een goede manier om dichtbij andere bedrijven te zijn en toegang te hebben tot de vele voorzieningen die het park te bieden heeft. Er zijn veel verschillende soorten kantoren beschikbaar, van kleine flexplekken tot grote full-service kantoren.

Wittevrouwen is de thuisbasis van een aantal universiteiten en onderzoeksinstituten, waardoor het een prima vestigingsplaats is voor bedrijven die behoefte hebben aan veel hoogopgeleide medewerkers. De buurt heeft ook een bruisend nachtleven en is de thuisbasis van vele trendy restaurants en bars.

Zuilen staat bekend om zijn prachtige parken en tuinen, waardoor het een fijne plek is om buiten te werken. De buurt heeft ook een levendige commerciële wijk met veel winkels, restaurants en cafés.

Als u op zoek bent naar kantoorruimte in Utrecht Lage Weide, dan zijn er meerdere redenen waarom huren voor uw bedrijf een goede optie kan zijn. Om te beginnen is Utrecht Lage Weide een prima locatie voor bedrijven die dichtbij Amsterdam willen zitten, maar niet de hoge huren in het centrum willen betalen. Het gebied is ook goed verbonden met andere delen van het land via het openbaar vervoer, dus het is gemakkelijk te bereiken voor werknemers en klanten.

Als u op zoek bent naar kantoorruimte in Utrecht, dan is Papendorp een goede buurt om te overwegen. Het is centraal gelegen, met uitstekende vervoersverbindingen, en er zijn tal van geweldige restaurants en cafés in de omgeving. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor het huren van flexplekken of hele kantoren.

De Uithof in Utrecht is een geweldige plek om kantoorruimte te huren. Het is centraal gelegen en heeft uitstekende vervoersverbindingen. Het gebied is ook de thuisbasis van de Universiteit van Utrecht, waardoor het een inspirerende plek is om te werken.

Regio Utrecht in cijfers

Utrecht is de meest centrale hoofdstad van Nederland en tevens de hoofdstad van de provincie Utrecht. Om een goed beeld te krijgen van de beschikbare kantoorruimte en flexplekken staan hier een aantal kengetallen. 

Een aantal feiten:

 • De oppervlakte van de gemeente Den Haag: 99,21 km².
 • Er wonen 358.974 mensen in de gemeente Utrecht.
 • Gemeente Utrecht telt 40.220 bedrijfsvestigingen.
 • Het gemiddelde inkomen is € 29.200 per inwoner.
 • Utrecht heeft in het totaal 296.200 m² aan kantoorruimte.
 • Ruim 51 % van de inwoners is hoogopgeleid.
Kantoorruimte / Flexplek: Utrecht
Huurprijs kantoorruimte € 90 – € 290 p/m²
Aanbod kantoorruimte 282
Huurprijs flexplek € 45 – € 485 p/mnd
Aantal flexplekken  62+
Keuze uit: Flexplek, Dedicated Desk, Co-working Space en Werkplek

Goedkope Kantoorruimte Utrecht?

Waarom zou u via ons een kantoorruimte of flexplek in Utrecht huren?

Goedkope Kantoorruimte staat voor het verbinden van de huurder met de verhuurder en dus niet andersom.

Het huren van kantoorruimte of een flexplek is een belangrijke stap voor iedere onderneming. Om er zeker van te zijn dat u de beste keuze maakt, wilt u het aanbod eenvoudig vergelijken. Wij tonen kantoren, kantoorruimtes, flexplekken en werkplekken in regio Utrecht.  

Alle feiten op een rij:

Hulp nodig?

Hoe kan ik mijn aanvraag het beste versturen?

Wij adviseren u de aanvraag te versturen door het contactformulier bij het betreffende object in te vullen. Zo weet de aanbieder direct in welk object u interesse heeft en kan u daardoor beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over een specifieke locatie?

Aan de rechterzijde bij ieder object vindt u de optie om direct contact op te nemen met de verhuurder. U kunt op het telefoonnummer klikken om te bellen of u kunt een vraag toevoegen in het contactformulier.

Bent u in meerdere locaties geïnteresseerd?

Dan kunt u het beste gebruik maken van de optie ‘’Favorieten’’. U voegt de objecten van uw keuze toe aan uw favorieten. Bent u klaar? Ga dan naar de Favorieten. U heeft nu nog de mogelijkheid om per object een extra opmerking toe te voegen. Vervolgens verstuurt u de aanvragen en u ontvangt zelf een kopie in uw mail.

Heeft u een specifieke zoekvraag?

Wilt u bijvoorbeeld meerdere locaties tegelijk huren of zoekt u een locatie groter dan 250 m² Neem dan contact op via onze contact pagina. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. Wij gaan dan samen met u aan de slag om  een passende oplossing te vinden.

Wij proberen de kantoren die wij verhuren zo duidelijk mogelijk te presenteren aan u als huurder. Daarom kiest Goedkope Kantoorruimte er voor om de lijntjes tussen u en de verhuurder kort te houden. Via de contactformulieren bij de objecten vraagt u meer informatie of een bezichtiging aan.

Aan de rechterzijde bij ieder object vindt u de optie om direct contact op te nemen met de verhuurder. U kunt op het telefoonnummer klikken om te bellen of u kunt een vraag toevoegen in het contactformulier.

Dan kunt u het beste gebruik maken van de optie ‘’Favorieten’’. U voegt de objecten van uw keuze toe aan uw favorieten. Bent u klaar? Ga dan naar de Favorieten. U heeft nu nog de mogelijkheid om per object een extra opmerking toe te voegen. Vervolgens verstuurt u de aanvragen en u ontvangt zelf een kopie in uw mail.

Wilt u bijvoorbeeld meerdere locaties tegelijk huren of zoekt u een locatie groter dan 250 m² Neem dan contact op via onze contact pagina. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. Wij gaan dan samen met u aan de slag om  een passende oplossing te vinden.

Verwijderd uit uw favorieten.