Kantoorruimte huren Amsterdam

Kantoorruimte Amsterdam; waarom juist een flexplek of kantoorruimte huren in Amsterdam? Amsterdam is niet alleen een magneet voor toeristen, maar ook een bruisend centrum van zakelijke activiteit en innovatie. Of je nu een freelancer bent die een stimulerende co-working ruimte zoekt, of een multinational die een prestigieuze locatie nodig heeft, Amsterdam biedt de perfecte setting om een kantoorruimte te huren. Hier ontdek je waarom dit de stad is waar jouw zakelijke ambities tot bloei kunnen komen.

De toekomst van kantoorruimte in Amsterdam: Flexibiliteit en innovatie

De werkomgeving is in een rap tempo aan het veranderen. Mede door de COVID-19 pandemie zijn bedrijven en individuen gaan inzien dat flexibiliteit en aanpassingsvermogen cruciaal zijn. In Amsterdam zien we een toename van flexibele werkplekken, co-working spaces en virtuele kantoren. Deze trend biedt nieuwe kansen voor zowel huurders als verhuurders.

Goedkope Kantoorruimte in Amsterdam

Wij bieden in Amsterdam kantoorruimte aan in alle categorieën. Van goedkope antikraak tot flexibele ‘full service’ oplossingen. Dus zoekt u; een kantoor, kantoorruimte, een virtueel kantoor of een flexplek in Amsterdam? Dan bent u bij Goedkope Kantoorruimte aan het juiste adres.  

Word Partner: Vergroot uw zichtbaarheid en bereik

Heeft u leegstaande kantoorruimte die u wilt verhuren? Word partner en profiteer van ons uitgebreide netwerk van potentiële huurders. Met onze verschillende pakketten kunnen we een oplossing op maat bieden die past bij uw behoeften en budget. Meer informatie

Flexplek huren in Amsterdam

Flexplek Amsterdam; bent u op zoek naar een kleine kantoorruimte? Dan is een flexplek huren wellicht iets voor u. Tegenwoordig zijn er maatoplossingen als het gaat om het huren van een flexplek. Een ander woord voor flexplek is; coworking place, dedicated desk of flexibele werkplek. Er zijn kleine onderlinge verschillen, maar de basis is dat u een all-in prijs betaald, de entree deelt en dat het veelal een flexibele huurovereenkomst betreft.

Flexwerk abonnement 

Werkt u de ene week in Amsterdam, maar moet u de week daarop klanten ontvangen op uw flexplek in Rotterdam? Dan is het mogelijk om een huurcontract af te sluiten waarbij u toegang krijgt tot verschillende flexplekken verspreid door het hele land. Alles om het voor u, als huurder, zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Schiphol – Evert van de Beekstraat

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 9
 • Alles slechts op 8 minuten lopen
 • Full-service verhuurder

Amsterdam – Piet Heinkade

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 14
 • Magisch uitzicht over stad en water
 • Een eigen WoW! programma

Amsterdam - Haarlemmerweg

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 6
 • Gelegen aan het Westerpark
 • Creatieve, dynamische werkplekken

Kantoor huren Amsterdam

Vandaag nog een kantoor huren in Amsterdam? In de binnenstad, het buitengebied of in een aanliggende plaats als; Zaandam, Haarlem of Amstelveen? Dat kan via Goedkope Kantoorruimte. Wij bieden verschillende kantoren in Amsterdam aan, die u kunt huren. U heeft de keuze uit een eigen kantoorgebouw, een aparte kantoorunit, antikraak of een verdieping in een kantoorpand. Alles is mogelijk. 

Direct contact met verhuurder

Doordat wij u direct in contact brengen met de verhuurders zijn de lijntjes kort en kunt u vandaag nog een bezichtiging inplannen. U vindt de contactgegevens van de verhuurder terug op de objecten detailpagina. Heeft u toch nog vragen, wilt u advies of toch een virtueel kantoor huren? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u bij het selecteren van de juiste optie.

Amsterdam – Piet Heinkade

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 14
 • Magisch uitzicht over stad en water
 • Een eigen WoW! programma

Amsterdam – Singel

 • Flexplekken beschikbaar
 • Kantoorunits vanaf 12
 • Gelegen op 41e verdieping
 • Full-service verhuurder

Amsterdam – WG Plein

 • Flexplekken beschikbaar
 • Koffie / thee
 • 24/7 bereikbaar
 • Werkplekken in het hart van Oud-West
 • Werkplekken in het hart van Oud-West

Huur op populaire kantoorlocaties in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een nieuwe kantoorruimte in Amsterdam, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. De stad heeft veel te bieden, met een grote verscheidenheid aan buurten en kantoorruimtes om uit te kiezen. Maar met zoveel keuzes kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Hier zijn enkele van de meest populaire kantoorlocaties in Amsterdam.

Grachtengordel

De grachtengordel herbergt veel historische gebouwen en ligt ook in het stadscentrum, waardoor het ideaal is voor bedrijven die dicht bij de actie willen zijn. Er zijn tal van restaurants, bars en andere voorzieningen in de omgeving en de vervoersmogelijkheden zijn uitstekend.

Jordaan

Een ander populair gebied voor bedrijven om kantoorruimte te huren is de Jordaan. De Jordaan is een trendy buurt met veel galeries en boetiekjes. In het centrum van de Jordaan vind je ook veel historische gebouwen, waardoor er voldoende historisch erfgoed te bewonderen is. In de Jordaan zit een zeer gewild winkelcentrum. Dit is het Witte Hart, met veel winkels en restaurants.

Amsterdamse Zuidas

De Amsterdamse Zuidas is een zakenwijk in Amsterdam. Het is gelegen in stadsdeel Zuid, tussen de ring van Amsterdam en de rivier de Amstel. De wijk is de thuisbasis van de hoofdkantoren van veel grote bedrijven, waaronder Heineken, ING Groep, Philips en Unilever. Het gebied is ook populair bij startups en kleine bedrijven. Er zijn verschillende kantoorgebouwen in de wijk, evenals een aantal restaurants en cafés.

Amsterdam Arena

Als het gaat om kantoorlocaties, is Amsterdam arena een van de beste plekken om te zijn. Het biedt een perfecte mix van bereikbaarheid, betaalbaarheid en levendigheid, daarom hebben zoveel bedrijven ervoor gekozen om zich daar te vestigen. Bovendien groeit en evolueert het gebied voortdurend, waardoor het de perfecte plek is voor bedrijven die voorop willen blijven lopen. Als je op zoek bent naar een kantoorlocatie die alles heeft, dan zou Amsterdam Arena bovenaan je lijst moeten staan.

Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een prima plek om kantoorruimte te huren. Het ligt in het noorden van Amsterdam en heeft geweldige voorzieningen en veel cultuur. Er zijn genoeg eet- en drinkgelegenheden en er zijn ook veel culturele bezienswaardigheden. Het gebied is ook zeer goed bereikbaar, met goede vervoersverbindingen.

Veelgestelde vragen: Uw gids voor kantoorruimte in Amsterdam

Het huren van een kantoorruimte roept vaak veel vragen op. Wat zijn de huurvoorwaarden? Zijn er verborgen kosten? Hoe zit het met de bereikbaarheid van de locatie? In onze FAQ-sectie vindt u antwoorden op al deze vragen en meer, zodat u met vertrouwen de juiste keuze kunt maken.

Er zijn een aantal redenen waarom het huren van kantoorruimte in Amsterdam een goed idee kan zijn voor uw bedrijf. Amsterdam is een internationale stad met een bloeiend bedrijfsleven. Het is ook de thuisbasis van vele culturele attracties die geweldig kunnen zijn voor teambuilding en netwerken. Daarnaast heeft de stad een uitstekende infrastructuur en is ze zeer goed bereikbaar. Het huren van kantoorruimte in Amsterdam kan uw bedrijf helpen groeien en bloeien.

Bij het huren van kantoorruimte in Amsterdam moet je met een aantal zaken rekening houden, waaronder de kosten, de locatie en de beschikbaarheid van parkeerplaatsen. U wilt er ook voor zorgen dat de kantoorruimte groot genoeg is om aan uw behoeften te voldoen en dat deze over alle nodige voorzieningen beschikt, zoals internet en telefoonservice. Daarnaast moet je beslissen of je een gemeubileerd of ongemeubileerd kantoor wilt.

Als u op zoek bent naar kantoorruimte in Amsterdam, dan zijn er een aantal dingen die je moet weten. De eerste is dat er veel concurrentie is om kantoorruimte in de stad, dus je moet bereid zijn om snel te handelen. Ten tweede kunnen de kosten voor het huren van kantoorruimte behoorlijk hoog zijn, vooral op toplocaties. Gelukkig zijn er een aantal bronnen beschikbaar om u te helpen bij het vinden van de juiste kantoorruimte voor uw bedrijf. Een van de beste is de website van Goedkope Kantoorruimte. Deze website heeft een doorzoekbare database van alle beschikbare kantoorruimte in de stad.

Er zijn veel voordelen aan het huren van kantoorruimte in Amsterdam. Misschien wel het meest voor de hand liggende voordeel is dat u een fysieke ruimte hebt om in te werken, wat zeer nuttig kan zijn voor het verbeteren van de productiviteit. Bovendien is Amsterdam een geweldige stad om zaken te doen, want het is zowel kosmopolitisch als economisch levendig. Als u kantoorruimte huurt in Amsterdam, heeft u bovendien toegang tot een breed scala aan netwerkmogelijkheden. Tot slot biedt Amsterdam een hoge kwaliteit van leven, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen en te werken.

Kantoorruimte in Amsterdam kan duur zijn, met prijzen variërend van € 140 tot € 460 per vierkante meter per jaar. De lagere prijsklasse is voor kantoorruimtes in Amsterdam Noord, terwijl de hogere prijsklasse in het centrum en op de Zuidas zijn. Naast de huurkosten, zijn er veelal ook nog de kosten voor nutsvoorzieningen, zoals water, elektriciteit en warmte. Deze kosten worden ook wel servicekosten genoemd.

 1. Wanneer u op zoek bent naar kantoorruimte in Amsterdam, moet u eerst beslissen wat voor soort ruimte u zoekt. Heeft u bijvoorbeeld een klein kantoor nodig voor een paar personen, of heeft u een groot kantoor nodig voor een team?
 2. Als u eenmaal weet hoeveel kantoorruimte u nodig hebt, begin dan met wat online onderzoek om erachter te komen wat er beschikbaar is. Er zijn veel websites die verschillende soorten kantoorruimte in Amsterdam aanbieden.
 3. Heeft u een aantal kantoren hebt gevonden die u interesseren? Dan is het tijd om ze te gaan bezoeken. Houd bij het maken van uw beslissing rekening met zaken als locatie, prijs en beschikbaarheid.
 4. Wanneer u moeite hebt om te kiezen tussen twee of drie verschillende kantoren, kan het helpen om iemand anders om hun mening te vragen. Vraag uw vrienden, familie of collega’s naar hun mening over welk kantoor het beste bij u past.

Wees voorbereid. Weet wat u wilt en wat u bereid bent te betalen. Houd een realistisch budget in gedachten en wees bereid om concessies te doen aan enkele van uw andere vereisten. Als u flexibel bent, geeft het u als huurder meer onderhandelingsmacht. Onderzoek vervolgens het markttarief voor vergelijkbare kantoorruimtes in Amsterdam. Dit geeft u een idee van wat een redelijke prijs is om te betalen. Houd ook rekening met eventuele extra kosten, zoals belastingen of nutsvoorzieningen.

Regio Amsterdam in cijfers

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De stad trekt veel toeristen, internationale studenten en buitenlandse bedrijven aan. Om een goed beeld te krijgen van de beschikbare kantoorruimte en flexplekken in Almere, staan hier een aantal kengetallen. 

Een aantal feiten:

 • De gemeente beslaat een totale oppervlakte van 219 km².
 • Amsterdam is in de provincie Noord Holland gelegen.
 • Volgens de KvK telt Amsterdam 141.080 bedrijven.
 • Het gemiddelde inkomen is € 31.200 per inwoner.
 • Er zijn in het totaal 572.000 banen beschikbaar.
 • Ruim 48% van de inwoners is hoogopgeleid.
Informatie kantoorruimte Amsterdam
Huurprijs kantoorruimte € 140 – € 460 p/m²
Aanbod kantoorruimte 798
Soorten huurcontracten Flexibel, vast, leegstandsbeheer
Soorten kantoorruimte beschikbaar in Amsterdam Kantoren, kantoorunits, flexplekken, werplekken, dedicated desk en co-working spaces.
Werken in HaarlemEen stad met een ''wij'' gevoel
Lees verder
Kantoorruimte Haarlem; waarom vestigen ondernemers zich steeds vaker in Haarlem i.p.v. Amsterdam? Een van de belangrijkste redenen is dat de gemeenschap van Haarlem een stuk kleiner is en er daardoor een sterker ''wij gevoel'' hangt. Daarnaast ligt de stad tussen Amsterdam en Zandvoort in. Dus wilt u een dagje naar het strand of de hoofdstad bezoeken? Dan bent u daar binnen 15 minuten.
Flexplek hurenHet nieuwe werken
Lees verder
Wilt u achter de keukentafel weg daarom een flexplek huren? Zorg er dan altijd voor dat u in eerste instantie een paar keer proef gaat werken op uw flexwerkplek. Dit is de beste manier om erachter te komen of de plek bij uw wensen aansluit. U gaat er tenslotte veel tijd spenderen.
Flexplek AmsterdamKeuze uit meer dan 100 locaties
Lees verder
Flexplek Amsterdam? Door de aanhoudende coronacrisis blijft de vraag naar flexplekken in Amsterdam verder toenemen. Op het moment zijn er al meer dan 100 flexwerkplekken in Amsterdam te vinden. Echter is lang niet elke flexwerk locatie geschikt voor u als ondernemer. Dus inventariseer uw wensen zorgvuldig.
Antikraak hurenEen goedkoop alternatief
Lees verder
Bent u een ondernemer die veel kantoorruimte nodig heeft, niet te veel wilt betalen en heel erg flexibele bent? Dan is wellicht antikraak huren iets voor u. Goedkope Kantoorruimte biedt enkel en alleen antikraak locaties aan van aanbieders die aangesloten zijn bij het keurmerk leegstandbeheer.
Kantoorruimte AmsterdamBeschikbare kantoorruimte in 2021 neemt toe
Lees verder
Voor het eerst in jaren is het totale aanbod van kantoorruimte in Amsterdam toegenomen. Aan het einde van 2020 stond er in het totaal ruim 714.850 m² aan kantoorruimte te koop of te huur in Amsterdam. Dat is ruim 1,5 keer zoveel als een jaar eerder. De voornaamste reden hiervoor is de coronacrisis.

Wat vindt u van ons?

4,7
4,7 van 5 sterren (op basis van 54 reviews)
Uitstekend76%
Heel goed18%
Gemiddeld6%
Slecht0%
Zeer slecht0%
Wit u ook graag uw mening geven? 

Hulp nodig?

Hoe kan ik mijn aanvraag het beste versturen?

Wij adviseren u de aanvraag te versturen door het contactformulier bij het betreffende object in te vullen. Zo weet de aanbieder direct in welk object u interesse heeft en kan u daardoor beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over een specifieke locatie?

Aan de rechterzijde bij ieder object vindt u de optie om direct contact op te nemen met de verhuurder. U kunt op het telefoonnummer klikken om te bellen of u kunt een vraag toevoegen in het contactformulier.

Bent u in meerdere locaties geïnteresseerd?

Dan kunt u het beste gebruik maken van de optie ‘’Favorieten’’. U voegt de objecten van uw keuze toe aan uw favorieten. Bent u klaar? Ga dan naar de Favorieten. U heeft nu nog de mogelijkheid om per object een extra opmerking toe te voegen. Vervolgens verstuurt u de aanvragen en u ontvangt zelf een kopie in uw mail.

Heeft u een specifieke zoekvraag?

Wilt u bijvoorbeeld meerdere locaties tegelijk huren of zoekt u een locatie groter dan 250 m² Neem dan contact op via onze contact pagina. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. Wij gaan dan samen met u aan de slag om  een passende oplossing te vinden.

Wij proberen de kantoren die wij verhuren zo duidelijk mogelijk te presenteren aan u als huurder. Daarom kiest Goedkope Kantoorruimte er voor om de lijntjes tussen u en de verhuurder kort te houden. Via de contactformulieren bij de objecten vraagt u meer informatie of een bezichtiging aan.

Aan de rechterzijde bij ieder object vindt u de optie om direct contact op te nemen met de verhuurder. U kunt op het telefoonnummer klikken om te bellen of u kunt een vraag toevoegen in het contactformulier.

Dan kunt u het beste gebruik maken van de optie ‘’Favorieten’’. U voegt de objecten van uw keuze toe aan uw favorieten. Bent u klaar? Ga dan naar de Favorieten. U heeft nu nog de mogelijkheid om per object een extra opmerking toe te voegen. Vervolgens verstuurt u de aanvragen en u ontvangt zelf een kopie in uw mail.

Wilt u bijvoorbeeld meerdere locaties tegelijk huren of zoekt u een locatie groter dan 250 m² Neem dan contact op via onze contact pagina. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. Wij gaan dan samen met u aan de slag om  een passende oplossing te vinden.

Verwijderd uit uw favorieten.