Kantoor huren?

Kantoor huren? Wat wordt eigenlijk onder een kantoor verstaan? Wat namelijk voor de één een kantoor is, is voor de ander een kantoorruimte, een bedrijfsruimte of een flexplek. En weer iemand anders noemt het een bedrijfspand. Dit terwijl met deze verschillende benamingen veelal allemaal een kantoor of een kantoorruimte bedoeld wordt.

Kantoor in het kort

Een kantoor is een plek waar werkzaamheden worden verricht. Deze werkzaamheden hebben veelal een zakelijk karakter. Een kantoor kan een geheel bedrijf omvatten, zoals bijvoorbeeld een eenmanszaak. Of het kan een onderdeel van een grotere organisatie zijn, bijvoorbeeld een vastgoedbedrijf. In dit soort organisaties zijn vaak verschillende afdelingen, zoals de administratie en de technische dienst. De administratie zit op kantoor en de technische dienst heeft een werkplaats en/of een magazijn.

Kantoorruimte

Een kantoorruimte, op een kantoor, is de plek waar alle overige werkzaamheden worden uitgevoerd. Onder deze werkzaamheden wordt verstaan: vergaderen, administratie, crediteuren-, debiteurenbeheer, planning, verloning, etc. Tegenwoordig zijn er ook kantoren te huur die zijn ingericht om verschillende bedrijven onder te brengen. Al deze bedrijven huren op één kantoor een kantoorruimte. Dit wordt ook wel een bedrijfsverzamelgebouw of business center genoemd. Naast een kantoor huren voor een bepaalde tijd is het ook vaak mogelijk om een kantoor op flexibele basis te huren.

Virtueel kantoor

Tegenwoordig komen er steeds meer mogelijkheden voor het huren van een kantoor. Eén van deze ontwikkelingen is het zogenaamde virtuele kantoor. De ondernemer maakt gebruik van een locatie van een derde. Er wordt in principe een postadres gehuurd. Hierdoor heb je als bedrijf wel een zakelijke uitstraling, maar zit u niet met de hoge lasten van kantoorhuur.

Veelal worden er verschillende services aangeboden om u nog verder te ontlasten. Bijvoorbeeld de receptiefunctie. Dat houdt in dat een derde u telefoon beantwoordt en deze vervolgens direct naar u doorverbindt. Een andere service is bijvoorbeeld het onbeperkt gebruik maken van de lounge, zodat u een plek heeft waar u uw klanten kunt ontvangen. Vraagt de situatie om een privé ruimte? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. U kunt zelfs een vergaderruimte per uur huren.

Waarom via ons een kantoor huren?

Waarom zou u via ons een kantoor huren? Hiervoor zijn een tal van redenen te noemen. De eerste is dat wij al jaren ervaring hebben met het ondersteunen bij het vinden van de juiste ruimte. Of dit nu een kantoor, een kantoorruimte of iets anders is. Wij hebben reeds duizenden ondernemers aan een kantoor  geholpen. In welke vorm dan ook. Tevens zijn wij aangesloten bij Vastgoedcert om de kwaliteit extra te waarborgen. Wij zijn 100% onafhankelijk en brengen, aan de huurders kant, geen kosten in rekening. Dus voor onze bemiddeling betaalt u niets!

Kantoor huren in?

kantoor huren

Alle feiten op een rij:

Duizenden ondernemers geholpen

Actueel aanbod

100% onafhankelijk

Geen verborgen kosten

No nonsens

Groot netwerk

Kantoor huren onder toezicht van vastgoed cert